LIVE
HQ
logo hd live | The Rogue Prince of Persia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   ennakot
   Persona 3 Reload

   Persona 3 Reload on se paras versio klassisesta JRPG-pelistä

   Atlus asettaa graafisen tason uusiin korkeuksiin pelissä, joka muovasi Persona-sarjan sellaiseksi kuin se nykyisin tunnetaan.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ
   Persona 3 ReloadPersona 3 Reload

   On mahdollista, että merkittävä osa pelaajista paneutui Persona-sarjaan vasta peleillä Persona 5 ja sen tuunatussa versiossa Persona 5 Royal. JRPG, jonka väleihin on laitettu hieman elämäsimulaatiota ja mahtavaa tarinaa mieleen painuvilla henkilöhahmoilla siivitti studion ja pelisarjan lajityyppinsä huipulle. Persona ja sen edeltäjä Shin Megami Tensei ovat kuitenkin muovautuneet 1990-luvulta saakka. Persona 3 on saamassa uuden version, ja sitä pääsin kokeilemaan Gamescomin humussa.

   Persona 3 Reloadin pohjana on vuoden 2006 Playstation 2 -peli. Persona 3 Portablen graafinen tyyli on heitetty kokonaan romukoppaan ja tehty uudelleen alusta asti moderneille konsoleille Persona 5 Royalin mallin mukaiseksi. Heti alusta asti on selvää, että Persona 3 Reload on parempi kuin Persona 5.

   Tarinan uudistuksista on vielä vaikea sanoa mitään. "Specialized Extracurricular Execution Squad" (S.E.E.S) on edelleen paikoillaan, mutta ylimääräisen tarinan mukanaoloa pelistä Persona 3 Fez ei ole ainakaan vielä varmistettu. Gamescomin pelattavassa demossa näin kaksi hyvin lyhyttä hetkeä. Yksi oli Full Moon -operaatio Tartarus Towerissa, jossa laskeuduttiin tornissa alaspäin vastuksia piesten. Osio toimi samalla opastuksena hahmonkehityksestä ja jokaisen Personan vahvuuksista ja heikkouksista. Lopussa odotti hieman kovempi pomovastus, jossa oli osattava hyödyntää omaa joukkoa tehokkaasti.

   Tämä on mainos:

   Jälkimmäinen osuus pelattavasta demosta aloitti suoraan monorail-tehtävästä. Määränä on kiitää läpi vaunujen veturille asti ennen kuin on liian myöhäistä. Nopeus on valttia, ja pomovastus Priestess on voitettava aikarajan puitteissa. Haastetta oli nyt enemmän, mutta onnistuin pelastamaan kaupungin.

   Se on selvää, että tarina on edelleen tutun tuntuinen. Toisaalta valikko ja käyttöliittymä on selkeämpi kuin ennen. Hieman yli varttitunnissa olen vakuuttunut, että odotan innolla 2. helmikuuta 2024 tapahtuvaa julkaisua. Jos siis Persona 5 miellytti, ei Persona 3 Reloadia kannata jättää väliin.

   Persona 3 ReloadPersona 3 ReloadPersona 3 Reload
   Tämä on mainos:

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä