Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Perjantain arviossa klassinen Red Dead Redemption Nintendo Switchillä

Marstonin metkut maittavat edelleen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Perjantain aamussa Gamereactorin avustaja Petter Lundberg arvioi Nintedo Switchillekin saapuneen länkkäripelin Red Dead Redemption.

Lue arvio täältä.

"Vuonna 2010 PS3- ja Xbox 360 -laitteille julkaistu Red Dead Redemption levitti pelaajayhteisön eteen ennennäkemättömän elävän ja vaarallisen erämaan, jonka vaaroja arpinaamainen John Marston (äänenä mainio Rob Wiethoff) saapuu kesyttämään astetta kuumottavampi kiristyskuvio kannoillaan. Red Dead Redemptionin pelimaailma ei välttämättä ollut Rockstarin hiekkalaatikkopelaamista tarjonneista rötöseepoksista se laajin, mutta Länsi-Amerikan aroja henkinyttä erämaata kelpasi tutkia Rockstarille ominaisen hurtin huumorin ja verisen toiminnan turvin. Rockstarin tunnetuimman pelisarjan eli Grand Theft Auto -toimintasekoilujen jalanjäljissä kyhätty seikkailu keräsi kehuja ja myyntimenestystä. Pankki pamahti vielä toisenkin kerran vuonna 2018, kun Red Dead Redemption 2 kypsytteli ylistysten ja myyntimenestyksen veroisesti avoimen maailman länkkäröintiä entistä enemmän elämäsimulaattorin suuntaan."

HQ
Red Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä