Suomi
Gamereactor
uutiset

Pelisydän-hyväntekeväisyyskeräys etsii apua peliyhteisöstä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Onko nurkissasi vanhoja pelejä Xbox 360:lle, PS3:lle, Wiille tai 3DS:lle? Niille saattaisi olla suurta iloa lastenklinikan pienille potilaille.

Pelisydän-hyväntekeväisyyskeräys järjestetään tänä vuonna 25.10.-20.11.2016 ja normaalin rahallisen tuen (lahjoituksen voi tehdä suoraan täältä) lisäksi pelilahjoituksia toivotaan pelialan yrityksiltä ja yksityisiltä tahoilta. Pelikeräykseen voi viedä Tampereella useisiin kirjastoihin (pääkirjasto Metsoon, Hervannan kirjastoon, Lielahden kirjastoon, Koilliskeskukseen) tai Tampereen yliopistolle Oasikseen (Pinni B, 2krs).

Alta voit lukea keräyksen kuvauksen lehdistötiedotteesta tai vaihtoehtoisesti toimintaan voi tutustua Pelisydan.fi-sivustolta

Pelisydän-hyväntekeväisyyskeräys etsii apua peliyhteisöstä

"Lastenklinikan potilaista suurin osa viettää melkein kaiken aikansa huoneissaan. Aika käy helposti pitkäksi, varsinkin jos osastolla oleminen venyy ja liikkuminen on rajoitettua. Pelisydän-kampanjan tarkoitus on tehdä lasten sairaalassaoloajasta mahdollisimman viihtyisää. Nyt jo kolmantena vuonna järjestettävässä kampanjassa kerätään raha- ja pelilahjoituksia Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenklinikalle. Aiempina vuosina keräyksen kautta on saatu uudistettua yli 10 vuotta vanhoja laitteita uudempiin malleihin, ja erilaisia pelejä ja elokuvia ollaan saatu kerättyä satoja kappaleita.

Kampanjan vapaaehtoiset auttavat sairaalaa saamaan laitteet käyttökuntoon ja ohjaavat tarvittaessa henkilökuntaa laitteiden käytössä. Näin hoitotyön resursseja ei kulu päivitysten ja pelien asentamiseen. Vapaaehtoiset käyvät myös lahjoitetut pelit läpi ja valikoivat näistä tarkoitukseen sopivat. Mahdolliset soveltumattomat pelit vaihdetaan muihin, sopivampiin peleihin tai lahjoitetaan muihin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Keräystä järjestävät Akateemiset pelaajat ry, Tampereen eSports Klubi sekä IGDA Finland Tampere Hub yhteistyössä Kummit ry:n kanssa, joka on myös kampanjan virallinen kerääjä. Kaikki tuotot menevät suoraan, lyhentämättömänä itse tarkoitukseen."



Ladataan seuraavaa sisältöä