Suomi
Gamereactor
uutiset
Tropico 6

Pelikuvaa Tropico 6 -pelistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tropico 6 asettaa sarjan aiempien osien tapaan pelaajan diktaattoriksi, ja peli julkaistaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle myöhemmin tänä vuonna. Nyt maailmalle on annettu jo ihan oikeaa pelikuvaakin.

Tarjolla on tuttuun malliin valehtelua, aivopesua ja yleistä likaista menoa El Presidenten roolissa. Katso traileri, ja sen alta lisätietoja pelin ominaisuuksista englanniksi.

HQ

• Play on large archipelagos for the first time in the series. Manage multiple islands at the same time and adapt to various new challenges.

• Send your agents on raids to foreign lands to steal world wonders and monuments, to add them to your collection.

• Build bridges, construct tunnels and transport your citizens and tourists in taxis, buses and aerial cable cars. Tropico 6 offers completely new transportation and infrastructure possibilities.

• Customize the looks of your palace at will and choose from various extras.

• Tropico 6 features a revised research system focusing on the political aspects of being the world's greatest dictator.

• Election speeches are back! Address the people and make promises that you can't possibly keep.

• Cooperative and competitive multiplayer for up to four players.

Tropico 6

Aiheeseen liittyviä tekstejä

GR Livessä tänään Tropico 6

GR Livessä tänään Tropico 6

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään GR Livessä kokeillaan diktaattorin elämää pelissä Tropico 6, jonka arvion pääsee lukemaan täällä. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä. Voit...

Pelikuvaa Tropico 6 -pelistä

Pelikuvaa Tropico 6 -pelistä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tropico 6 asettaa sarjan aiempien osien tapaan pelaajan diktaattoriksi, ja peli julkaistaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle myöhemmin tänä vuonna. Nyt maailmalle on...Ladataan seuraavaa sisältöä