Suomi
Gamereactor
lifestyle

Pelaa suosikkipelejäsi mahdollisimman brittiläisellä tavalla

Yorkshire Tea on nyt julkaissut omat ohjaimensa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2023 hämmentävimmässä käänteessä Yorkshire Tea on päättänyt haastaa pelitarvikkeiden suuren pahan maailman paljastamalla omat versionsa PlayStation 5:n DualSense-ohjaimesta ja Xbox-ohjaimesta.

Laitteet ovat pohjimmiltaan vain tavallisia versioita molemmista ohjaimista, mutta Yorkshire Tea-tuotemerkki on levinnyt niihin. Suurin saalis on kuitenkin se, että molemmat ovat yllättävän kalliita, kun otetaan huomioon tavalliset kollegansa, ja kummankin vähittäismyyntihinta on 150 puntaa.

Yorkshire Tea on käsitellyt sitä, miksi näin on, toteamalla: "Valitettavasti ne eivät ole halvempia! Usko tai älä, emme ansaitse rahaa näillä. Se on pieni sarja Popeartin räätälöityä suunnittelua, jota alun perin pohdimme vain markkinointituotteena, ja ajattelimme sitten: entä jos todella tarjoamme ne ostettavaksi?

"Mutta emme tee tällaista paljon, joten volyymi oli täydellinen arvaus.

Tämä on mainos:

"Joten luemme kaikki kommentit ja jaamme tiimin kanssa, mitä ihmiset sanovat."

Tämä on myös saanut raivostuneen Yorkshire Tea fanikunnan kääntämään huomionsa ja raivonsa myös yrityksen brändättyihin teekannuihin ja mukeihin ja siihen, miksi he eivät ole vielä julkaisseet. Teeyhtiö on vastannut tähänkin.

"Mukit ja teekannut ovat todella tulossa - ne ovat 100% olemassa ja niitä testataan juuri nyt Stokessa, joka vie aaaageja. Syistä, jotka ovat erittäin tärkeitä, mutta silti tekevät sosiaalisesta mediasta hieman stressaantuneen ... "

Tämä on mainos:

Aiotko hankkia Yorkshire Tea-ohjaimen?

Pelaa suosikkipelejäsi mahdollisimman brittiläisellä tavallaPelaa suosikkipelejäsi mahdollisimman brittiläisellä tavalla


Ladataan seuraavaa sisältöä