Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 1943

PC:n Battlefield 1943 vielä tulossa

Mutta julkaisuajasta EA pysyy vaiti

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ladattava nettiräiskintä Battlefield 1943 on edelleen kehitteillä PC:lle, EA vakuutti Gamereactorille. Julkaisuaika pysyy silti hämärän peitossa. Peli on myöhästynyt jo toista vuotta.

Alkujaan PC-version piti ilmestyä kesällä 2009, kun myös konsoliversiot julkaistiin. Sittemmin julkaisua on siirretty hamaan tulevaisuuteen.

Syyskuussa EA väitti omassa nettikaupassaan PC-versiota julkaistuksi, mutta tieto osoittautui nopeasti virheelliseksi. Peli on toistaiseksi vain ennakkotilattavissa.

EA ei Gamereactorin pyynnöstä huolimatta suostunut valottamaan pelin julkaisuaikaa.

"Valitettavasti meillä ei ole tietoa siitä, milloin peli julkaistaan PC:lle - muuta kuin että se julkaistaan", EA:n edustaja sanoi.

Battlefield 1943 on Bad Company 2:n Frostbite-moottoria hyödyntävä sotapeli, jossa on kolme Battlefield 1942:sta tuttua kenttää. PC-version pitkittyminen kehitysvaikeuksien vuoksi vaikuttaakin epätodennäköiseltä. Yhden teorian mukaan pelistä kaavailtaisiin porkkanaa Battlefield 3:n PC-version ostajille.

Battlefield 1943

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Battlefield 1943Score

Battlefield 1943

ARVIO. Kirjoittaja Heikki Takala

Battlefield 1943:n hinta-laatusuhde hipoo pilviä, ja yhdistettynä tuhoutuvaan maastoon taisteluista tulee ihana elämys.

Battlefield 1943 nyt Xbox Onella

Battlefield 1943 nyt Xbox Onella

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

EA ja DICE varmistivat muutama päivä sitten, että Battlefield V sijoittuu toiseen maailmansotaan. Onneksi aivan lokakuuhun saakka ei tarvitse odottaa päästäkseen...



Ladataan seuraavaa sisältöä