Suomi
Gamereactor
lifestyle

Paul Walkerin Fast and Furious Nissan R34 Skyline myytiin juuri huutokaupassa

1.3 miljoonalla dollarilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nissan Skylinesta on ollut selvä puute Fast and Furious -universumissa siitä lähtien, kun Brian O'Connerin hahmo oli auringonlasku häntä esittävän näyttelijän Paul Walkerin ennenaikaisen kuoleman jälkeen. Mutta jokainen Fast and Furious-universumin pitkäaikainen fani tietää, että Skyline oli aikoinaan yhtä ikoninen kuin Dominic Toretton Dodge Charger, minkä vuoksi ei ole yllättävää, että R34 Skyline, jolla Walker ajoi Fast and Furious 4, on juuri myyty huutokaupassa venekuormalla rahaa.

Kuten Top Gear raportoi, auto myytiin Bonhamsin huutokauppatalossa Brysselissä viime viikonloppuna huikealla 1 357 000 dollarilla.

Syy siihen, miksi auto myytiin niin suurella rahalla, ei johtunut pelkästään sen Hollywood-suosiosta. Se johtuu myös siitä, että se on yksi yhdestä, ja se on itse asiassa GT-R-muunnelma autosta, joka luotiin ja sitten räätälöitiin erityisesti elokuvaa ja Walkerin toiveita varten. Siinä on mukautettu pakoputki, välijäähdytin, turvakehikko, jarrut, puskurit, hameet, polkimet, ohjauspyörä ja paljon muuta, mikä tekee siitä todella ainutlaatuisen auton.

Paul Walkerin Fast and Furious Nissan R34 Skyline myytiin juuri huutokaupassa
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä