Suomi
Gamereactor
uutiset
The Elder Scrolls IV: Oblivion

Parjattu hevospanssari myy yhä

"Jostain käsittämättömästä syystä"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Elder Scrolls IV: Oblivionin ensimmäinen lisäosa Horse Armor sai aikanaan runsaasti kritiikkiä osakseen, mutta Bethesdan mukaan pian viisivuotista hevospanssaria myydään yhä.

"Voin vakuuttaa - joskaan minulla ei ole tarkkoja lukemia -, että eilenkin monet ostivat panssarin - jostain selittämättömästä syystä", Bethesdan Pete Hines sanoi OXM-lehdelle.

Asia tuli ilmi Hinesin ottaessa kantaa lisäosien optimaaliseen hinnoitteluun. Miehen mukaan Bethesdalla ole mitään tiettyä optimihintatasoa, vaan hinta pyritään suhteuttamaan muihin tekijöihin. Tähän asti taktiikka on toiminut.

"Tietyltä kantilta katsottuna kaikki, mitä olemme tehneet, on menestynyt hyvin - myös parjattu hevospanssari."

Horse Armor on nostettu usein malliesimerkiksi siitä, miten jokaisesta pikku esineestä ei pitäisi lypsää rahaa. Panssari julkaistiin aikana, jolloin ladattavat lisäosat hakivat konsoleilla vielä muotoaan, ja Bethesda suhteutti sen hinnan esimerkiksi Xbox 360:lle myytäviin teemapaketteihin.

Bethesda on sittemmin julkaissut sekä Oblivioniin että Fallout 3:een kokonaisia uusia seikkailuja.

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Pari euroa panssarista, jolla on lähinnä visuaalisia vaikutuksia. Hyvä diili?

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Oblivion pelattavissa Xbox Onella

Oblivion pelattavissa Xbox Onella

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Larry "Major Nelson" Hryb on paljastanut neljä uutta taaksepäin yhteensopivaa Xbox 360 -peliä Xbox Onelle: Medal of Honor: Airborne, Astropop, suomalainen Trine 2 ja...Ladataan seuraavaa sisältöä