Suomi
Gamereactor
uutiset
Paladins: Champions of the Realm

Paladinsin uudet loot-laatikot suututtivat fanit

Pay-to-win kokeilussa muillakin kuin vain EA:lla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hi-Rez Studios paljasti kuluneella viikolla päivityksen free-to-play-peliinsä Paladins: Champions of the Realm, joka muistuttaa melko tavalla Blizzardin Overwatchia. Paladins muuttaa hahmonkehityksensä "arveluttavaksi", kuten kehittäjät ovat tunnustaneet.

Ensi viikosta alkaen eli vain viikko testausjakson alettua Hi-Rez haluaa lisätä Paladinsiin uuden kortteihin perustuvan hahmonkehitysjärjestelmän. Pulma vain on siinä, että osa faneista on nyt kovin suuttunut nimittäen uudistusta pay-to-win-mekaniikaksi.

Toistaiseksi omia hahmojaan on voinut tuunata korteilla, joita on voinut ostaa niin pelin sisäisellä rahalla, oikealla rahalla tai jo hallussa olevia kortteja hajottamalla. Järjestelyssä on omat ongelmansa, mutta moinen ei tunnu haittaavan kansaa.

Cards Unbound -päivitys laittaa kaiken uusiksi. Kortit jaotellaan jatkossa harvinaisuuden mukaan, eikä jo hallussa olevien korttien tuhoaminen enää onnistu halutun uuden ominaisuuden luomiseksi. Myöskään haluamiaan kortteja ei voi enää ostaa pelin sisäisellä rahalla, vaan kaikki on onnen ja kohtalon eli loot-laatikoiden varassa.

Toistaiseksi mikromaksut ovat poissa käytöstä, mutta silti pelaava kansa ymmärtää homman nimen. Uusittu järjestelmä vie paljon enemmän aikaa, ja asettaa pelaajat eriarvoiseen asemaan silkan onnen perusteella. Tietysti oikealla rahalla loot-laatikoita ostaen hyvien korttien saamisen todennäköisyys lisääntyy...

Hi-Rezin mukaan heidän ykkösprioriteettinsa on pitää free-to-play-peli mahdollisimman mukavana pelaajille.

Vai ehkä sittenkin se ykköstavoite on voiton maksimointi? Kommentoi alla.

HQ
Paladins: Champions of the Realm

Kiitokset IGN:lle ja Kotakulle.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Pari tuntia Paladinsia

Pari tuntia Paladinsia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hi-Rez Studiosin Paladins: Champions of the Realm on viettänyt aikaa betavaiheessa hyvän tovin, mutta lopullinen julkaisu tapahtui tällä viikolla. Tietenkin peli otettiin...Ladataan seuraavaa sisältöä