Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

OWL Grand Finals 2020 koki 70% laskun katsojissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Overwatch League Grand Finals 2020 on julkistanut lukemiaan. Tapahtumaa pidetään kilpailullisen Overwatchin vuoden kohokohtana, joten katsojia on kautta maailman.

SportsPro Median raportin mukaan pudotuspelit keräsivät enimmillään noin 375 000 katsojaa. Päätapahtuma pidettiin hieman poikkeavaan kellonaikaan yksinoikeudella Youtubessa, ja se keräsi vain 120 000 katsojaa. Laskua on peräti 70% viime vuoteen verrattuna.

Joka tapauksessa kiinnostusta kilpailulliseen Overwatchiin on edelleen. Ehkäpä ei kuitenkaan kannata jatkossa tehdä yksinoikeussopimuksia lähetysoikeuksista.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä