Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch-liigan viralliset playoff-paidat saatavissa Blizzardin verkkokaupasta

T-paitoja hyllyssä myös

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Virallisen Overwatch-liigan pudotuspelit ovat juuri nyt täydessä vauhdissa Brooklynin Barclay Centerissä. Nyt fanitushuumaan voi loikata mukaan ostamalla virallisia pelipaitoja ja t-paitoja Blizzardin verkkokaupasta. Paidat on teemoiteltu jokaisen kuuden tähän asti selviytyneen joukkueen mukaan.

Jokaisessa paidassa on pudotuspelien mukaiset hihalätkät, sekä joukkueiden logot rinnassa. Hintaa pelipaidoilla on n. 75€. T-paitojen hinnat ovat sen sijaan noin 30€. Paidat ovat saatavilla kaupasta vain hetken aikaa.

Overwatch
Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä