Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch-liigan finaalilippujen hinnat hipovat taivaita

Drakea ja Brunoa Marsiakin pääsee katsomaan edullisemmin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League -sarjan finaalit pelataan Brooklynissä kuun lopussa. Lippumyyjä Vivid Seats on julkaissut lippudataa finaalista, joiden mukaan lippujen hinnat Brooklynin Barclay Centeriin alkavat 152 dollarista.

Hinta ei välttämättä kuulosta kovin dramaattiselta, mutta kun ajattelee, että esimerkiksi Drakea, Elton Johnia, Bruno Marsia ja WWE Summerslamia pääsee katsomaan samaan paikkaan edullisemmin, hinta vaikuttaakin jo korkeammalta. Ainoastaa Phil Collinsin keikka maksaa enemmän. Pelkät playoffitkin ovat suht hinnakkaita, lippuhintojen lähtiessä 55 dollarista.

Maksaisitko tuon summan itse finaaliyleisöön pääsemisestä?

Overwatch
Photo: Overwatch League

Kiitokset Dot Esports.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä