Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch-liiga ja Twitter solmivat sopimuksen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch-liiga ja Twitter ovat ilmoittaneet useamman vuoden kestävästä sopimuksesta, joka tuo kohokohtia livestreameista sosiaalimediasivustolle, joka jatkaa All-Star Weekend -ohjelmaa tänä viikonloppuna, jossa liiga tarjoaa "lähes reaaliaikaista videotoistoa Oseaanisen ja Atlantin divisioonan otteluiden kohokohdista Twitteriin".

Ensi kaudella tulemme myös näkemään viikottaista esinäytösohjelmaa nimeltä Watchpoint, jota streamataan Twitter-tilissä @overwatchleague. Ohjelma tulee sisältämään tilastotietoa, analyysiä, ennustuksia ja kohokohtavideoita.

"Overwatch-liigan synnystä asti Twitter-yhteisö on ollut yksi aktiivisimpia ja intohimoisimpia kannattajajoukkoja", sanoi Daniel Cherry, Activision Blizzardin e-urheilun liigan varapääjohtaja ja mainostusvastaava. "Sen takia olemme erityisen innoissamme tämän yhteistyön julkaisemisesta", hän jatkoi.

Twitter on paikka missä Overwatch-liigaa koskevat keskustelut tapahtuvat, ja olemme innokkaita tuomaan lisää sisältöä alustalle tulevina vuosina", lisäsi Rishi Chadha, Twitterin pelipartnerivastaava. "Overwatch-liiga on yksi eniten twiitattuja e-urheiluliigoja alustallamme, ja tämä yhteistyö tulee vahvistamaan tätä keskustelua".

Onko Twitter paras paikka Overwatch-liigalle?

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä