Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatchissa tiedossa ensi viikolla jälleen ilmainen peliviikonloppu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On kulunut vain runsaat kaksi kuukautta, kun Playstation 4:llä ja Xbox Onella vietetiiin ilmaista viikonloppua Blizzardin tiimiräiskinnässä Overwatchissa. Ilmeisesti se teki tulosa, joten tiedossa on lisää samanmoista jo ensi viikolla.

Blizzard ilmoitti eilen illalla, että ilmaisviikonloppu järjestetään 18.-21. marraskuuta käynnistyen Suomen aikaa kello 22:00. Tällä kertaa mukaan pääsevät myös PC-pelaajat, joten jos et ole vielä päässyt testaamaan Overwatchia, niin nyt siihen on loistava tilaisuus alustasta huolimatta. On kuitenkin syytä huomata, että poiketen viime kerrasta konsoleilla tarvitaan nyt PS Plus tai Xbox Live Gold.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä