Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatchin testipalvelimet avautuivat vihdoin Euroopassa kilpailullisen moninpelin kera

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on viimeinkin avannut Overwatchin testipalvelimen kansainväliselle yleisölle. Public Test Region päästää tällä hetkellä muun muassa kokeilemaan uutta kilpailullista pelimuotoa sekä muita tulevassa päivityksessä mukana olevia uutuuksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että palvelin sijaitsee Yhdysvalloissa, joten Euroopasta pelaavilla voi esiintyä tavallista enemmän verkkoviivettä. Lisäksi tilaa on vain 10 000 pelaajalle ja täynnä ollessa joutuu jonottamaan sisään.

Katso ohjeet osallistumisesta täältä. PTR:ään saa mukana tämän hetkisen tason ja avatut esineet, mutta viralliseen versioon mitään ei saa pelaamalla testiversiota. Se on tarkoitettu tällä haavaa vain tekniseen testaukseen ja Blizzardin mukaan palautetta sisällöstä ei todennäköisesti ehditä sisällyttää päivitykseen kuun vaihteessa.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä