Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatchin katsojat ovat Blizzardin työstön alla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatchin e-urheilu on juuri kiintoisassa kohdassa. Overwatch League starttaa kohta, osallistujien keskuudessa kuohuu ja vaikka mitä. Myös katsojia on toki tulossa, ja heidät on huomioitava.

Käyttäjä Nagrom sanoi Overwatchin foorumilla, että katsojia koskien on vielä haasteita ratkaistavana ennen kaikkea niin sanottujen kasuaalien suhteen, joita Blizzard epäilemättä haluaa houkutella paikalle enemmänkin. Kasuaaleja ajatellen joukkueiden värin vaihtuminen jatkuvasti on tehnyt menosta hankalasti seurattavan. Hepun mukaan olisi vain parempi asettaa kotijoukkue ja vierasjoukkue, koska sellaista olisi helpompi seurata.

Blizzardin Jeff Kaplan huomasi kannanoton, ja hänen mukaansa asia on työn alla. Odotettavissa siis on, että tulevaisuudessa katsojia huomioidaan jollakin tavalla nykyistä paremmin.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä