Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatchin e-urheilu lisää mukaan univormut

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatchin Jeff Kaplanin uusin niin sanottu developer diary on antanut paljon tietoa pelin tulevaisuudesta e-urheilussa. Muun muassa katsojien nautintoa parannetaan.

Kaplan paljasti, että joukkueiden eroja korostetaan erityisillä "skineillä" tai univormuilla, ja koko käyttöliittymä tukee moista.

Tarkkailijoille tulee käyttöön niin kutsutut älykamerat, joiden liike on aiempaa sujuvampaa. Isännille on myös tarjolla välittömän uusinnan eli replayn mahdollisuus.

Mukana on myös turnausjärjestely, joka antaa isännille aiempaa paremmat työkalut tilanteen hallintaan. Peli esimerkiksi keskeytyy, jos jonkun yhteys katkeaa. Lisääkin on kehitysessä, mutta näistä Kaplan oli valmis kertomaan.

Uudistuksia nähdään Overwatch World Cupissa Blizz Conissa.

HQ
Overwatch
Photo: Blizzard

Kiitokset Dot Esportsille.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä