Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatchin beta starttaa myös Euroopassa ensi viikolla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mahtavia uutisia Blizzardin uutta Overwatchia kuumeisesti odottaville. Pelin beta alkaa myös Euroopassa ensi viikolla. Blizzard ilmoitti tänään, että palvelimien valmistelut on saatu valmiiksi ennakoitua nopeammin, joten betatestitalkaa samaan aikaan sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Starttipäivä on 27. lokakuuta eli ensi viikon tiistai.

Overwatchin beta on suljettu, joten mukaan pääsy edellyttää kutsua. Jos siis tiimiräiskintä alkoi kiinnostamaan, niin nyt on korkea aika painua Battle.netiin ilmoittautumaan mahdollista betakoodia varten.

Overwatch
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä