Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch World Cup tekee paluun

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime vuonna Overwatch World Cup oli menestys, jossa Etelä-Korea dominoi. Blizzard on nyt julkistanut jatkoa turnaukselle, joiden finaalit nähdään kuluvana vuonna Blizzconin jälkeen.

Blizzardin mukaan eri maiden sadan parhaan pelaajan taitotasoa selvitetään parhaillaan, ja ensi kuussa on tiedossa jokaisen maan 32 parasta ehdokasta. Karsinnat käydään tämän jälkeen.

32 maan parhaat pelaajat muodostavat 2017 Overwatch World Cup National Committee -elimen, jossa kolme paikallista asiantuntijaa suosittelee pelaajia. Blizzard valitsee maksimissaan 10 pelaajaa joka maasta.

Karsintoja järjestetään kuluvana vuonna neljässä eri lohkossa niin Pohjois-Amerikassa, Euroopassa kuin Aasiassakin. Karsinnoissa kansalliset tiimit ottavat matsia keskenään viikon ajan, joista kaksi parasta pääsee World Cupin finaaliin Blizzconissa Kalifornian Anaheimissa 3.-4. marraskuuta 2017.

Blizzard kertoo asiasta lisää Overwatchin blogissa, ja lisätietoa on myös virallisilla sivuilla.

Overwatch
Photo: Blizzard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä