Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch Leaguen vuoden 2022 vahinkoroolitähdet on nimetty

Ja kaksi muuta joukkuetta on pudonnut pudotuspeleistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League -palkintokauden trendiä jatkaen on nyt paljastettu , ketkä ovat vuoden 2022 vahinkoroolitähdet. Erityisesti neljä henkilöä, jotka tunnustetaan tehtävään, ovat San Francisco Shockin Dong-Hyun "Proper" Kim, Shanghai Dragonsin Jae-Wan "Lip" Lee, Soul-dynastian Jun-Young "Profit" Park ja Los Angeles Gladiatorsin Kevin "Kevster" Persson.

Mielenkiintoista kyllä, vain kaksi joukkueista, joita nämä pelaajat edustavat, ovat edelleen elossa pudotuspeleissä, koska Dragons lähetettiin kotiin pari päivää sitten, ja Gladiaattorit olivat toinen kahdesta franchising-sarjasta, jotka putosivat viime yönä - toinen oli Florida Mayhem.

Tämä jättää vain kuusi joukkuetta kiistelemään, ja kaksi muuta eliminoidaan tänä iltana. He ovat San Francisco vs. Soul -dynastian häviäjä ja Hangzhou Spark vs. London Spitfire -ottelun häviäjä. Näiden kahden pelin voittajat kohtaavat Houston Outlawsin ja Dallas Fuelin häviäjän, ja kyseisen ottelun voittaja ansaitsee ensimmäisen kahdesta Grand Finals -paikasta.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä