Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch Leaguen valmentaja ja vuoden tulokas on nimetty

Ja kolme muuta joukkuetta on pudonnut pudotuspeleistä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme vuoden 2022 Overwatch Leaguen pudotuspelien ja kauden loppuvaiheessa tässä vaiheessa. Kuten olemme tehneet viikon aikana, voimme nyt raportoida, kuka on nimetty vuoden valmentajaksi ja vuoden tulokkaaksi, sekä kolme muuta joukkuetta, jotka ovat pudonneet pudotuspeleistä.

Kun tarkastellaan vuoden valmentajaa, vuodelle 2022 kunnia kuuluu Lontoon Spitfiren Christopher "Christfer" Grahamille, joka on johtanut joukkueen paljon parempaan esitykseen kuin parin viime vuoden aikana on ollut tarjolla.

Mitä tulee vuoden tulokkaaseen, se meni San Francisco Shockin Dong-Hyun "Proper" Kimille, joka osoittautui hallitsevaksi Damage-tähdeksi vuoden aikana.

Kun tarkastellaan itse playoff-haarukkaa, viime yön otteluiden jälkeen Lontoon Spitfire, Soul-dynastia ja Hangzhou Spark ovat kaikki pudonneet, mikä tarkoittaa, että mestaruudesta kilpailee edelleen vain kolme franchising-yritystä. He ovat San Francisco Shock ja Houston Outlaws, kaksi joukkuetta, jotka pelaavat toisiaan vastaan paikasta Grand Finalsissa, jossa he kohtaavat toisen jäljellä olevan listan, Dallas Fuelin. Muista saada kaksi viimeistä peliä, kun ne alkavat noin 15 tunnin kuluttua.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä