Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Leaguen toisen kauden kuuluttajat ovat tässä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen toinen kausi starttaa 14. helmikuuta, ja nyt Blizzard on paljastanut toisen kauden kuuluttajat. Joukossa on niin tuttuja kasvoja kuin uusiakin vieraita.

Analyytikkoina pöydän ääressä ovat Chris 'Puckett' Puckett, Malik Forte, Josh 'Sideshow' Wilkinson, Brennon 'Bren' Hook ja Soe Gschwind. Selostajina taasen ovat Christopher 'MonteCristo' Mykles, Erik 'Doa' Lonnquist, Mitch 'Uber' Leslie, Matt 'Mr X' Morello, Auguste 'Semmler' Massonnat, Robert 'Hexagrams' Kirkbride, Wolf 'Wolf' Schröder ja Seth 'Achilios' King.

League Insiderit tekevät haastatteluja Blizzard Arenalla, ja he ovat Danny Lim, Emily Tang ja Mica Burton.

Overwatch
Photo: Overwatch League
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä