Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Leaguen seuraamisesta palkintoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suoratoistopalvelu Twitch on liittoutunut Overwatch Leaguen kanssa ja tarjoaa liigan seuraamisesta rahanarvoisia palkintoja. Linkittämällä Battle.net- ja Twitch-tunnuksensa katsojat saavat yhden League Tokenin jokaista pelattua karttaa kohden. Lisäksi onnekkaat voivat ansaita jopa 100 tokenia karttaa kohden viimeisen kartan jälkeen.

Tokeneita voi käyttää Overwatch Leaguen kaupassa pelin sisäisen fanitavaran ostamiseen. Näin omissa peleissään voi osoittaa kannattavansa tiettyä joukkuetta. 100 tokenia maksaa normaalisti vitosen.

Tokeneiden kartuttamisen lisäksi katsojat voivat ansaita yhdessä muun muassa skinejä, joita ei ole vielä yleisesti saatavilla. Tämä tapahtuu kannustamalla joukkueita riittävästi Cheer-ominaisuudella.

Overwatch
Photo: Twitch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä