Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Leaguen otteluita perutaan Kiinassa koronaviruksen vuoksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

E-urheilun fanit ovat varmasti tietoisia Overwatch Leaguesta. Nyt kuitenkin liigan seuraavaa vaihetta odottavat joutuvat odottamaan hieman lisää. Kiinan tapahtumat ovat pakottaneet liigan järjestäjät ryhtymään toimiin.

Twitterin mukaan helmi- ja maaliskuun ottelut on peruttu Kiinassa. tämä tehdään pelaajien, fanien ja muun henkilökunnan turvallisuuden vuoksi. Perutut ottelut tullaan kuitenkin pelaamaan tulevaisuudessa.

Toistaiseksi koronaviruksen on saanut melkein 7800 ihmistä, joista noin 7700 on havaittu Kiinassa. Toistaiseksi 170 ihmistä on kuollut tautiin. Epidemian kehittymistä voi seurata täällä.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä