Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Leaguen joukkueet voivat ottaa uusia pelaajia alkaen 11. helmikuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League on parhaillaan käynnissä. Nyt Blizzard on ilmoittanut, että kaikki liigan 12 joukkuetta voivat rekrytoida yksittäisiä pelaajia, ja myös vaihtaa heitä muiden joukkueiden kanssa alkaen 11. helmikuuta. Tämä uusi "vaihtoikkuna" sulkeutuu 3. huhtikuuta. Uusien pelaajien tulee olla vähintään 18-vuotiaita 5. huhtikuuta mennessä, ja heillä täytyy olla Yhdysvaltain viisumivaatimukset täytettynä.

Uudet pelaajat voivat aloittaa aikaisintaan 21. hemikuuta, ja kaikki uudet pelaajat on liigan hyväksyttävä. Joukkueen pelaajien lukumäärä ei saa ylittää 12:hta.

Lisätietoa itse liigasta on täällä.

Overwatch
Photo: Blizzard
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä