Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Leaguen Grand Finals käyntiin 25. syyskuuta

LAN-tapahtuma Los Angelesin Galen Centerissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on julkistanut suunnitelmansa vuoden 2021 Overwatch Leaguen jälkeiselle ajalle. Countdown Cup alkaa karsinnoilla 30. heinäkuuta, ja pudotuspelit ovat sitten 16.-19. syyskuuta. Skabat käydään Texasin Esports Stadium Arlingtonissa. Mukana ovat läntisen divisioonan kolme parasta joukkuetta, ja itäisen kaksi parasta. Lisäksi mukana on kolme muuta joukkuetta, jotka päätetään 4.-5. syyskuuta.

Grand Finals käydään viikko pudotuspelien jälkeen, ja meno alkaa 25. syyskuuta Los Angelesin Galen Centerissä. Kaksi parasta ottavat mittaa toisistaan 1,5 miljoonan dollarin pääpalkinnosta, ja toiseksi jäänyt saa 700 000 dollaria.

Katso lisätietoa täältä.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä