Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch Leagueen huhutaan 2-2-2-sääntörajoitusta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vellovat huhut enteilevät sääntömuutoksia Overwatch Leaguen sääntöihin. Mikäli juorut pitävät paikkansa, Blizzard suunnittelee kilpailulliseen moninpeliin 2-2-2-roolirajoitusta. Asian vuotivat julki twitchaajat Jung In-Ho ja Jang "Akaros" Ji-Su, jotka avasivat sanaisen arkkunsa YouTube-videolla.

Syynä suunnitelmalle on pelin tasapainottaminen, sillä useiden "tankkien" ja taustalta tukea antavien sankareiden ympärille kyhätty strategia on lähes päihittämätön.

Huhut saivat kuitenkin lisäpontta, kun Overwatch-analyytikko Yiska vahvisti spekulaation Twitterissä. Tiettävästi asia on jo ollut isosti esillä joukkueiden ja järjestäjien kesken, mutta muutoksia on jouduttu siirtämään pelaajilta tulleen palautteen vuoksi.

Muutoksen mahdollisesta vaikutuksesta hupipelaamiseen ei ole tietoa. Ratkaisun voidaan kuitenkin perustellusti arvella näkyvän myös eSportsin ulkopuolella, sillä Blizzard on tyypillisesti halunnut pitää niin kilpapelaamisen kuin perinteisemmän puolenkin vastaavanlaisina.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä