Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League tiimit jakelevat ilmaisia kopioita pelistä

Tiimit tulevat jakamaan myöskin uniikkeja esineitä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos kuulut niihin jotka seuraavat Overwatch kilpailuita mutta eivät pelaa peliä itse, nyt on mahdollisuutesi liittyä pelaajien joukkoon. Overwatch Liigan varapuheenjohtaja Jon Spector ilmoitti twitterissä että liigan tiimit tulevat jakelemaan kopioita pelistä. Tämän lisäksi seuraajille on tarjolla mahdollisuus uniikkeihin esineihin pelissä.

On tällä hetkellä epäselvää miten fanit voivat kelpuuttaa itsensä voittamaan näitä palkintoja, mutta se on tiedossa että tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä