Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League saa muutoksia Stage 3:een

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen Stage 3 starttaa tällä viikolla, ja Blizzard on kertonut tulevista muutoksista, kuten Havana-kartan mukaan ottamisesta. Karttajärjestys pysyy samana, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Match of the Week tulee jatkossa aina samaan aikaan: sunnuntaina ja usein päivän ensimmäisenä otteluna. Päivitetty Stage 3 -aikataulu on luettavissa täällä. Ensimmäinen Match of the Week asettaa vastakkain New York Excelsiorin ja London Spitfiren, joka alkaa Suomen aikaa klo 22:00.

Lisäksi on tulossa pieniä muutoksia sankarihahmoihin Ashe, Brigitte, D.Va, Roadhog ja Torbjörn, ja samalla mukaan saadaan League Replays -toiminto. Jatkossa matsin voi siis katsoa uusiksi kenen tahansa näkökulmasta. PC:lle tulee lisäksi Professional Viewer -toiminto.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä