Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League saa fyysisiä tapahtumia tällä kaudella Kiinassa

Kolme on tällä hetkellä suunnitteilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League on ilmoittanut lisäävänsä tulevalla kaudella mukaan kolme fyysistä tapahtumaa, vaikka suurin osa otteluista pelataankin edelleen verkossa. Kaikki kolme fyysistä tapahtumaa pidetään Kiinassa: Hangzhou Spark (June Joust) 4.-6. kesäkuuta, Shanghai Dragons (Summer Showdown) 9.-11. heinäkuuta ja Guangzhou Charge (Countdown Cup) 7.-8. elokuuta.

Turvallisuussyistä paikan päälle pääsee ainoastaan rajoitetusti faneja. Viisi Kiinassa majaansa pitävää joukkuetta (yllä mainitut, ja niiden lisäksi Chengdu Hunters ja Los Angeles Valiant) odotetaan esiintyvän paikan päällä, kun taas eteläkorealaiset joukkueet (New York Excelsior, Seoul Dynasty ja Philadelphia Fusion) osallistunevat tapahtumaan etänä.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä