Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League paljasti mittavan sponsorilistan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard on paljastanut, että Overwatch Leaguella on vuonna 2019 mittavasti sponsoreita.

Coca-Colalla on monivuotinen sopimus virallisena juomasponsorina. Sopimus koskee niin Contendersia, Open Divisionia, Tespaa, Overwatch World Cupia ja BlizzConia.

Pohjois-Amerikan kisan sponsorina on Toyota, ja tulossa on haastattelusarja Access Granted: Driven by Toyota.

T-Mobile on virallinen langattomien palveluiden tuottaja, ja samalla sponsori Grand Finals MVP -palkinnoille. T-Mobile sponsoroi myös All-Stars-tapahtumaa.

HP toimittaa tietokoneet ja näytöt Omen by HP -mallistollaan. Omen by HP sponsoroi myös viikottaista videosarjaa Game/Set, ja sponsoroi myös Player of the Match -osiota.

Intel tarjoaa virallisesti prosessorit liigan toiselle kaudelle. Tulossa on myös sivistäviä videoita Overwatchista ja kilpailullisesta pelaamisesta. Intel sponsoroi myös All-Stars-peliä.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä