Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Overwatch League on kuollut, eläköön Overwatch League

Joukkueet ovat vetäytyneet franchising-liigasta, ja nyt Blizzard vie kilpailukykyisen Overwatchin uuteen suuntaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tiesimme, että se tulee pian, mutta nyt se on virallista. Overwatch League tiedottaja on antanut GGReconille lausunnon, jossa se vahvistaa, että Activision Blizzardin johtama franchising-liiga lopetetaan virallisesti ja että kilpailukykyinen Overwatch viedään sen sijaan toiseen suuntaan tulevaisuudessa.

Lausunnossa lisätään erityisesti: "Olemme siirtymässä Overwatch Leaguesta ja kehitämme kilpailukykyistä Overwatchia uuteen suuntaan. Olemme kiitollisia kaikille, jotka tekivät OWLin mahdolliseksi ja keskitymme edelleen rakentamaan visiotamme elvytetystä esports-ohjelmasta. Olemme innoissamme voidessamme jakaa yksityiskohtia teidän kaikkien kanssa lähitulevaisuudessa."

Tämä kaikki tapahtuu pian sen jälkeen, kun OverActive Media, Toronto Defiant-tiimin emoyhtiö, teki virallisen ilmoituksen, jossa vahvistettiin, että se on poistunut OWL: sta ja ottanut 6 miljoonan dollarin irtisanomismaksun.

Odotamme Blizzard:lta lisää uutisia siitä, miltä kilpailevan Overwatch:n tulevaisuus näyttää, mutta sen odotetaan pyörivän ESL FACEIT Group:n järjestämien kolmannen osapuolen järjestämien tapahtumien ympärillä.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä