Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League on Activisionin malli tulevaisuuden e-urheilulle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League on tällä hetkellä kuuma puheenaihe e-urheilumaailmassa, ja Activisionin Mike Sepson mukaan sitä voi pitää jopa jonkinlaisena mallina tulevaisuuden hankkeille. Tapasimme Sepson Espanjassa, jossa hän kertoi Gamelab-paneelin jälkimainingeissa liigan suunnitelmista tarkemmin.

"Puhuin viime vuonna vakaamman ja kaupallisesti menestyksekkäämmän infrastruktuurin rakentamisesta esports-ekosysteemiin, ja tämä vuosi oli enemmänkin jatkoa sille. Paljon on ehtinyt tapahtua", Sepso kertoo GRTV:lle.

"Overwatch League on ollut erityinen huomionkohde kaikille Activision Blizzardilla ja MLG:ssä. Se, mitä tulemme julkaisemaan myöhemmin tänä vuonna on tavallaan mallimme tulevaisuuden e-urheilulle."

Overwatch Leaguen ideana on globaali fransiisipohjainen systeemi omistajuuksineen, joukkueineen ja markkinoineen, mikä tekee siitä Sepson mukaan hyvin samankaltaisen esimerkiksi NBA- ja NFL-liigojen kanssa.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä