Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League laajentuu Atlantan ja Guangzhoun joukkueilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen ensimmäinen kausi päättyi hiljan. Nyt jo tiedetään, että seuraavalle kaudelle liittyy mukaan kaksi joukkuetta lisää. He tulevat Atlantan kaupungista Yhdysvalloista ja Kiinan Guangzhou-pitäjästä.

Cox Enterprises omistaa Atlantan poppoon, joka on tehnyt yhteistyötä Province, Inc. -firman kanssa muodostaakseen Atlanta Esports Venturesin. Viihdefirma Nenking Group puolestaan hallinnoi Guanzhou-joukkuetta, joka omistaa myös Guangzhou Long Lionsin, joka on kiinalainen koripallojoukkue.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä