Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League Community Countdown paljastui

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch Leaguen toinen kausi alkaa ensi viikolla. Ensimmäinen ottelu käydään London Spitfiren ja Philadelphia Fusionin kesken 14. helmikuuta. Osa tulevista otteluista on katsottavissa seuraavissa paikoissa: ESPN, Disney XD ja ABC.

Kaikki matsit ovat katsottavissa ESPN-sovelluksessa, mutta kolme ottelua viikossa saadaan Disney XD:lle. Nämä ovat torstain viimeinen ottelu, ja sunnuntain kaksi ensimmäistä ottelua. Stage 1 ja 2 semifinaalit ja finaalit sekä All-Star Game tulevat ABC:lle, ja Stage 3 -finaalit sitten ESPN 2:lle.

Lisätietoa on saatu myös Community Countdownista. Siinä pelaajat ja suoratoistajat kisaavat erilaisissa tapahtumissa ja erikoisotteluissa. Meno alkaa tämän viikon lauantaina, ja jatkuu sunnuntaihin saakka.

1v1 Ashe-tapahtuma käydään maanantaina valittujen ammattilaisten kanssa. 1v1 Ana Paintball on niin ikään maanantaina. Tiistaina on Capture the Flag -tapahtuma, ja keskiviikkona sitten 6v6 Showmatch.

Overwatch
Photo: Overwatch League
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä