Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League 2021 alkaa 16. huhtikuuta

Kauden palkintopotti on 4 250 000 dollaria

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BlizzConline on saatu päätökseen, ja tiedot uudesta Overwatch Leaguesta on saatu. 2021 kausi jakautuu jälleen kahteen eri alueeseen, ja käydään turnausmuodossa alkaen 16. huhtikuuta, kun Houston Outlaws kohtaa Dallas Fuelin.

Koko kauden aikataulu on julkaistu. Tulossa on kaikkiaan 19 viikkoa pelejä, joten suuntaa katsomaan tänne.

Tavallisen kauden aikana nähdään neljä turnausta. May Melee, June Joust, Summer Showdown ja Countdown Cup käydään toukokuun ja elokuun välisenä aikana. Kullakin on kolme viikkoa perinteistä kausikisaa ennen päätapahtumaa.

League Points -järjestelmä on kokenut muutoksia. Joukkueet ansaitsevat nyt 1 pisteen tavallisen kauden voitosta, ja sitten 1-3 pistettä sijoittuessaan ensimmäiseksi, toiseksi tai kolmanneksi turnausviikonloppuna. League Points -pojoja käytetään määrittämään sijoitus pudotuspeleissä kauden lopulla.

Koko kauden palkintopotti on 4 250 000 dollaria, ja jokaisessa turnauksessa jaossa on 225 000 dollaria jaettavaksi sijoituksille 1.-4. Pudotuspeleissä on pottina 3 250 000 dollaria, ja ykköseksi päässyt saa 1 500 000 dollaria.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä