Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch League 2020 Awards julkisti palkintokategoriansa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Blizzard juhlii kilpailullisen Overwatchin parhaita kykyjä Overwatch League 2020 Awards -gaalalla. Nyt sitten ovat tiedossa palkintokategoriat: MVP, Grand Finals MVP, Dennis Hawelka Award, Role Stars, Rookie of the Year ja Coach of the Year.

Kansalle vapaana äänestettäväksi on Regular Season MVP. 7. elokuuta kymmenen finalistin nimet julkistetaan, ja sitten annetaan ääniä Twitterissä. Takaraja on 27. elokuuta. Voittaja saa erityisen pokaalin, ja 100 000 dollarin palkinnon.

3. syyskuuta alkaa sitten palkintojen voittajien julkistukset. Ei ole tiedossa, missä järjestyksessä eri voittajat paljastetaan.

Overwatch
Blizzard

Kiitokset, The Gamer

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä