Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

Overwatch: Eqo hyllytettiin rasistisen kommentin vuoksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Josh "Eqo" Corona on saanut 2000 dollarin sakon ja kolmen ottelun pelikiellon kilpailullisesta Overwatchista. Syynä on taannoisessa suoratoistolähetyksessä tapahtunut silmillä tehty ele, ja sitä seurannut toteamus "olen korealainen". Pelaaja ei ole korealainen, joten teko tulkittiin rasistiseksi.

Eqo on pyytänyt anteeksi Twitterissä, ja sakkonsa ohella lahjoittanut 3000 dollaria Anti-Defamation Leaguelle.

Hänen joukkueensa Philadelphia Fusion on ottanut mieheltä suoratoisto-oikeudet pois 10 viikon ajaksi. Suoratoistosta saadut tuotot on lahjoitettu Anti-Defamation Leaguelle, joten lahjoituksen yhteismäärä nousee 10 000 dollariin.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä