Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Overwatch ei jää PC:n omistajien yksinoikeudeksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzardin uusi räiskintäpeli Overwatch ei näytä jäävän ainoastaan PC:n pelaajien yksinoikeudeksi. Game Informer -verkkosivuston mukaan se suuntaa myös konsoleille. Sivusto on saanut tiedon Gamestop-ketjulta, jonka Yhdysvalloissa sijaitsevat myymälät voivat jo kertoa asiakkailleen pelin konsoliversioista. Overwatchin hinnaksi kaavaillaan 60 dollaria, mutta julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa. Pelin pitäisi ilmestyä PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle ensi vuoden aikana.

Todennäköisesti kuulemme asiasta lisää Blizzcon 2015 -messuilla, jotka alkavat tänään. Kuluvan päivän aikana pääset myös lukemaan ennakkomme Overwatchin betatestistä, joten kannattaa seurata sivuamme päivän mittaan.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä