Suomi
Gamereactor
ennakot
Overlord II

Overlord II

Overlord II jatkaa parin vuoden takaisen Overlord -toimintaseikkailun urilla niin tarinallisesti kuin pelattavuudenkin kannalta. Ensimmäisen pelin sankari eli pääpahis Overlord otettiin ja paiskattiin määrättömän syvään kuiluun, mutta ei ennen kuin tämä ehti siittää itselleen mahtavan ja ainakin yhtä ilkeän jälkeläisen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rhianna Pratchettin kirjoittamassa tarinassa seurataan Overlad-vesan kamppailua kovasti Rooman valtakunnalta vaikuttavaa Mahtavaa Imperiumia vastaan. Ykkösosan tapaan myös nuorikolla on käskytettävänään liuta ilkeitä kätyreitä.
Vaikka pelaaja voi taistella vihollista vastaan lyöden ja loitsien, on pelin pääpaino alamaisten käskemisessä. Kätyrit ovat monipuolisia pirulaisia, sillä perusmytistämisen lisäksi ilkiöt osaavat hypätä susien selkään, miehittää sotakoneita kuten katapultteja ja naamioitua vihulaisia hämätäkseen. Pikkupirujen lisäksi matkaan tarttuu isompaakin möykkyä, joiden avulla voidaan poistaa etenemistä hidastavia esteitä. Nilkkien ohjastus käy jopa yllättävän sujuvasti, ja perusasiat saa hyvin haltuun alkuopastuksen aikana.
Sarjakuvamaisen grafiikan ja humoristisen kirjoituksen yhdistelmä tuntuisi nivoutuvan passelisti yhteen. Tyylillisesti esim. Fable -pelisarjaa muistuttava fantasiaympäristö näyttää mukavalta temmellyskentältä, vaikka ennakkoversio antoikin vain esimakua tulevasta. Valitettavan lyhyen testin aikana Ylipojan ja rentturemmin tapahtumat ehtivät irroittaa useammatkin naurut, joten lopulliselta Overlord II:lta voi odottaa laatuviihdettä, vaikka Pratchettin perheen tuotantoon ei olisi tutustunutkaan.

Overlord II
Overlord II
Overlord II
Tämä on mainos:
Overlord II
Overlord II
Overlord II
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Overlord IIScore

Overlord II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Jukka tykkäsi Overlord II:n pahistelun nysväämisestä ja vapaasta etenemistahdista, vaikka pikkufibat ärsyttivätkin.

Overlord II

Overlord II

ENNAKKO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Jukka leikki pahaa poikaa parin päivän ajan. Jättikö julmistelu mieheen traumat, vai oliko ilkeily terapeuttisen hauskaa puuhaa?Ladataan seuraavaa sisältöä