Suomi
Gamereactor
uutiset
Dirt 4

Ota osaa Dirt 4 -turnaukseen ja voita palkintoja!

Osallistu ja voita!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Klikkaa kilpailusivua tästä!

Codemastersin Dirt 4 julkaistiin kesäkuussa PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Edellisessä pelissä eli Dirt Rallyssa järjestettiin Gamereactorissa turnaus, ja sama tehdään nytkin. Nopeimmat palkitaan viileääkin viileämmillä palkinnoilla.

Ensimmäinen palkinto on Thrustmaster T150 Pro Force Feedback Rider Kit pedaalien kera, jonka tietenkin saa nopein kuski. Toisen palkinnon saa jokaisen Pohjoismaan nopein, ja se on Thrustmaster TMX FFB valitsemalleen alustalle. Jaossa on myös huppareita ja t-paitoja.

Osallistuakseen täytyy ensin lisätä haluamalleen alustalle Gamereactor niin sanotusti frendilistalle. Etsi GamereactorLive joko Playstation Networkista, Xbox Livestä tai Steamista. Valitse sen jälkeen Dirt 4, ja aja aikaa Wildwood First Sprintissä Ford Fiesta R2 TACH Motorsportilla. Tämä on osa Clubman Cupia, ja kyseisen kampanjan ensimmäinen event. Yrittää voi niin monta kertaa kuin haluaa. Kannattaa myös ottaa ruutukaappaus kisasta ja tallentaa videokuvaa.

Kun olet saavuttanut ajan, johon olet tyytyväinen, suuntaa kilpailusivulle ja lisää se. Jos olet 20 parhaan joukossa, pyydämme sinua toimittamaan ruutukaappauksen ja videon.

Nähdään ratin takana!

Dirt 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Dirt 4Score

Dirt 4

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Codemastersin ralli tarjoaa taas menevää kurvailua puhtaan rallin ystäville.

0
Dirt 4 -turnauksen voitto Suomeen

Dirt 4 -turnauksen voitto Suomeen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Taannoin Gamereactorissa pidettiin pohjoismaisten toimitusten kesken turnaus Dirt 4:ssä, jossa nopeimmat palkittiin erilaisilla palkinnoilla. Onnittelemme käyttäjiä...

0
GR Livessä tänään Dirt 4

GR Livessä tänään Dirt 4

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä kurvaillaan tänään Dirt 4:n ohjaksissa. Pelin arvion voit lukea täältä. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä.Ladataan seuraavaa sisältöä