Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout (Amazon)

Osoita Fallout-tietoutesi ja voita NZXT x Fallout PC

Antaudu hypelle Bethesdan roolipelisarjan ympärillä, ja olet mukana voittamassa erityistä tietokonetta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fallout on kovasti nyt tapetilla. Amazon Prime Videon oman sarjan ensimmäinen kausi oli ihmisten näyttelemänä kova menestys, ja maailmaa on kohdannut Falloutin buumi. Fallout 4 ja Fallout 76 keräävät linjoille ennätysmääriä pelaajia, ja varsinainen televisiosarja on jo nyt alustansa yksi isoimmista menestyjistä.

Fallout elää siis uutta kukoistuskauttaan. Jos haluat osoittaa tietoutesi maailmanlopun jälkeisestä sarjasta, voit ottaa osaa kilpailuun, jossa palkintona on erityinen PC, jonka on koonnut NZXT.

PC-yksikkö on NZXT H6 Flow, jonka suunnittelija POPeART on tyylitellyt Falloutin malliin johtoja myöten. Sisällä on mahtavaa ja tehokasta laitteistoa mukaan lukien AMD Ryzen 7 7700X CPU, AMD Sapphire Radeon RX 7800XT GPU, 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000MHz DDR5 RAM ja tuettuna NZXT:n jäähdytyksellä, emolevyllä ja virtalähteillä kera 1TB Western Digital Black SSD -tallennustilaa.

Tilaisuutta ei siis kannata ohittaa. Gamereactorin lukijat Pohjoismaissa voivat ottaa osaa kilpailuun vastaamalla alla kahteen kysymykseen. Kisa on käynnissä 14 päivää, ja voittaja julistetaan heti kisan päätyttyä.

Fallout (Amazon)

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä