Suomi
Gamereactor
uutiset

OnLive avasi ovensa

PC-pelaamisen tulevaisuus koettaa siipiään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

OnLive on ketä tahansa pelaajaa kiinnostava pelipalvelu. Kuten palvelua julkistettaessa uutisoimme, palvelu toimii siten, että peliohjaimen signaali välitetään netin kautta peliä pyörittävälle palvelimelle, joka puolestaan pakkaa pelitilanteen videoksi ja lähettää videokuvan takaisin käyttäjän televisiolle. Lupausten mukaan koko prosessin pitäisi olla niin nopea, että jo viiden megabitin yhteysnopeudella pelejä voi pelata teräväpiirtotarkkuudella ilman häiritsevää viivettä tai hidastelua.

Toukokuussa käynnistyneen ja hieman takkuilleen betavaiheen tuloksiin oltiin niin tyytyväisiä, että OnLive avattiin massojen käyttöön eilen. Avajaistarjouksena palvelun perushinta on ensimmäiselle vuodelle pyöreä nolla ja seuraavalle vuodelle vaivaisen vitosen kuussa. Se ei sisällä kuitenkaan pelien hintoja.

Vaikka OnLive onkin tällä hetkellä vain Jenkkilän asukkien herkkuna, se on silti mitä mielenkiintoisin kokeilu ja ehdottomasti yksi peliteollisuuden pioneereista. Odotamme innolla palvelun rantautumista myös tänne vanhalle mantereelle.Ladataan seuraavaa sisältöä