Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Onko sinulla ylimääräistä 10,000 XNUMX dollaria käytettäväksi? Miksi et koristele iPhoneasi kultaisella aseella

Laita Pablo Escobarin suosikkiase puhelimeesi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos todella tarvitset kallista jäänmurtajaa juhlissa tai etsit vain tapaa käyttää naurettava määrä rahaa, miksi et hankkisi mukautettua iPhone 14 Prota tai Maxia jollakin näistä ainutlaatuisista kaviaarimalleista.

Voit saada Colt 1911 kultaa, jonka mukana tulee muuten todellinen osa kultaa. Tai jos kaipaat hopeanhohtoisempaa ilmettä, voit hankkia myös vuoden 1911 iPhonen tässä värissä. Jos olet CS:GO-pelaaja, joka haluaa joustaa osasta varastoasi, Caviar-sivustolla on myös mukautettuja puhelimia, jotka näyttävät perhosveitseltä ja varjotikarilta.

Tietenkin, kun hinnat ovat hyvin lähellä 10,000 XNUMX dollaria, nämä eivät tule olemaan satunnaiselle kuluttajalle. Mutta jos sinulla on rahaa käytettäväksi ja haluat puhelimesi näyttävän mafiapomon puhelimelta, voit tutustua Caviarin Desperado-kokoelmaan täällä.

Tämä on mainos:
Onko sinulla ylimääräistä 10,000 XNUMX dollaria käytettäväksi? Miksi et koristele iPhoneasi kultaisella aseella


Ladataan seuraavaa sisältöä