Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 7

Ole nopein Forza Motorsport 7 -turnauksessa ja voita!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tänä syksynä on saatu markkinoille lukuisia autopelejä, ja eräs niistä paremmista on Turn 10 -studion Forza Motorsport 7. Gamereactor järjestää turnauksen, ja parhaimmat toki palkitaan.

Käynnistä siis Forza Motorsport 7 ja aja nopein aika freeplayssa Dubai Circuitissa millä tahansa "tier" 1,2 tai 3 -autolla.

Sinun tulee lisätä Gamereactor "frendilistallesi". PS4:llä tili on "GR Live", Xbox Onella "GamereactorLive" ja Steamissa "Gamereactorlive".

Lopuksi mene kisasivulle ja anna tarvittavat tiedot. Omaa aikaa voi toki aina parantaa ja päivittää. Kilpailu päättyy 10. marraskuuta 2017 klo 13:00 Suomen aikaa.

Palkinnot ovat seuraavat:

1. sija: Middle-earth: Shadow of War Xbox One S -paketti

Forza Motorsport 7

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

Hot Wheels tulossa Forza Motorsportiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hot Wheels -autot ja -varusteet ovat tulossa sekä peliin Forza Motorsport 7 että Forza Horizon 4. Linjoille sisältö saadaan marraskuun päivityksen mukana 6. marraskuuta...Ladataan seuraavaa sisältöä