Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars: The Old Republic

Old Republic -rajoitteita höllätään

Ilmaispelaajille lisää oikeuksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bioware jatkaa Star Wars: The Old Republicin hienosäätämistä marraskuisen free to play -muutoksen jälkimainingeissa. Tuottaja Jeff Hickmanin mukaan studio on kuullut itkun ilmaispelaajille asetetuista rajoitteista ja on nyt hölläämässä osaa niistä.

Ehkä merkittävimpänä Preferred Status -pelaajat saavat neljä hahmoslottia lisää, mikä nostaa kokonaismäärän kuuteen. Muutos astuu voimaan "piakkoin" päivityksessä, joka myös nostaa vielä maksavien tilaajien aktiivisten hahmojen kattoa yli viidenkymmenen.

Preferred Status -pelaajat saavat käyttöönsä jo nyt tuplaten Quickbareja, kun niiden määrä hilattiin kahdesta neljään. Vasta hiljattain määrä nostettiin yhdestä kahteen. Samalla viikoittaisten Warzone-otteluiden rajoitetta löysättiin kolmesta pelistä viiteen.

Preferred Statuksen saa, kun ostaa jotain pelin sisäisestä kaupasta tai hankkii alkuperäisen pelilevyn. Myös entiset tilaajat pääsevät "suosikeiksi".

Star Wars: The Old Republic
Voima on ollut odotettua heikompi Biowaren MMO-pelissä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

Star Wars: The Old Republic nyt Steamissa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joskus se elämä on hienoa, ja joskus taas vähemmän hienoa. Nyt se on hienoa. Biowaren MMORPG Star Wars: The Old Republic julkaistiin vuonna 2011, ja vihdoinkin peli on...Ladataan seuraavaa sisältöä