Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy VII: Rebirth

Odota "syvää pilkkoutumista" Final Fantasy VII: Rebirthissa

Tuleva jatko-osa on saanut ikärajaluokituksen, mikä antaa meille maistiaisen siitä, mitä voimme siltä odottaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Koska Final Fantasy VII: Rebirth debytoi helmikuun lopussa, ESRB on jo arvioinut pelin ja antaa meille maistiaisen siitä, mitä voimme odottaa julkaisulta.

Luokituksessa todetaan, että "Rebirth on toimintaroolipeli, jossa pelaajat seuraavat tarinan palkkasotilasta (Cloud Strife), joka pyrkii pelastamaan planeetan pahalta. Pelaajat tutkivat fantasiamaisemia, suorittavat tehtäviä ja taistelevat hirviöitä ja sotilaita vastaan ​​kiihkeässä lähitaistelussa."

Luokituksessa mainitaan, että voimme odottaa tuskanhuutoja, iskujen ääniä, räjähdyksiä, veriroiskeita ja lammikoita sen jälkeen, kun hahmot saavat osumia miekoista - vieläpä hidastettuina. Tämä kaikki on hyvin tyypillistä Final Fantasy -sarjalle tässä suhteessa, kuten myös se, että jotkut naishahmot on piirretty olemukseltaan hyvin paljastaviksi hahmoiksi. ESRB menee jopa niin pitkälle, että voimme odottaa "syvää pilkkoutumista". Mukana on myös vihjailevaa dialogia, alkoholiin liittyvää sisältöä, räävitöntä kielenkäyttöä ja kohtauksia, jotka sisältävät tupakointia ja vesipiippuja.

ESRB:n mainitsemien asioiden jälkeen se kuulostaa melkein enemmän Grand Theft Autolta kuin Final Fantasylta, minkä vuoksi on hieman yllättävää, että peli on saanut sisältönsä osalta vain Teen-luokituksen.

Final Fantasy VII: Rebirth debytoi Playstation 5:lle 29. marraskuuta 2024.

Final Fantasy VII: Rebirth

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä