Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Nyt pelaaja voi olla se toivon majakka pelissä Capes alkaen 29. toukokuuta

Spitfire Interactiven supersankarinen strategiapeli saapuu PC:lle ja konsoleille muutaman viikon kuluttua.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Supersankareilla on tapana estää pahat aikeet ja pelastaa päivä. Mutta entä sitten, jos niin ei koskaan tapahtunutkaan?

Australialainen Spitfire Interactive punnitsee kysymystä tulevassa vuoropohjaisessa supersankarisessa strategiapelissä Capes. Pelaaja asettuu johtamaan kokoelmaa voimakkaita sankareita, joiden pitää dystooppisessa kaupungissa hankkiutua eroon oikein pahoista johtajista. Capes sijoittuu maailmaan, jossa superpahikset voittivat yli 20 vuotta aikaisemmin. Sittemmin kaupungista on tullut sorron ja epäjärjestyksen paikka. Pelaajan harteilla on siis vapauttaa kansa ikeestä, ja pelastaa päivä.

Capes on samanlainen kuin XCOM ja Marvel's Midnight Suns, sillä vuoropohjaisen strategisen pelaamisen malliin on ohjattava omaa sankarijoukkoa jokaisella vuorolla. Mukana on useita hyvin erilaisia sankareita, jotka edustavat sitten useita erilaisia hahmoluokkia. Ja toki kykyjä voi päivittää ja pelimekaniikassa aina paremmaksi kehittyä, kun tavoitteena on kaupungin pelastaminen.

Capes on koettavissa PC:llä, Playstation 4:llä, Playstation 5:llä, Xbox Onella, Xbox Series X/S:llä ja Nintendo Switchillä 29. toukokuuta 2024. Katso siis alta traileri, ja ota Capes sillä tavalla haltuun ennen sen varsinaisen seikkailun aloittamista muutaman viikon kuluttua.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä