Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

NUEL julkisti brittien vain naisille tarkoitetun League of Legends -turnauksen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

NUEL on brittien yliopistotason e-urheilujärjestäjä, ja poppoo on nyt julkistanut pitävänsä ensimmäisen vain naisille suunnatun League of Legends -kisansa alkaen 23. lokakuuta aina seuraavien viiden viikon ajaksi. Kisa on avoin naisille, transnaisille ja naiseksi identifioituville tai naisellisuutta ilmentäville ei-binäärisille ihmisille kaikilla kykyjen tasolla. Ilmoittautuminen on jo alkanut.

Asiaa kommentoi British Esports Association Marketing Manager ja Women in Esports Committee Member Morgan Ashurst.

"In our mission to help promote inclusivity and diversity within the esports industry, we're very excited to be involved in The NUEL's first ever Women's League of Legends tournament. This is a great opportunity to highlight new, emerging talent within the UK in this 5-week tournament."

Women in Gamesin toimitusjohtaja Marie-Claire Isaaman kommentoi myös.

"Women in Games is delighted to support the first League of Legends tournament for women and non-binary players at UK universities and encourages all universities to participate, putting forward both players and broadcast talent."

Ilmoittautumaan pääsee täällä.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä