Suomi
Gamereactor
uutiset
Total War: Rome II

Nöyrässä nyytissä käydään totaalista sotaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Humble Bundlen uusimmassa tarjouskampanjassa teemana ovat Total War -sarjan pelit. Haluamallaan hinnalla itselleen saa muun muassa Medieval II: Total War ja Shogun: Total War -pelit kaikilla lisureilla. Näiden lisäksi samaan pakettiin kuuluu myös Viking: Battle for Asgard, beta-avain Total War: Arena -peliin sekä pelisarjaa sivuavia ekirjoja.

Keskivertohinta pyörii tällä hetkellä siellä kahdeksan dollarin tienoilla ja pulittamalla vähintään sen verran pelikokoelma kasvaa myös Empire: Total War ja Medieval: Total War -paketeilla. Lisää pelejä tähän kategoriaan avautuu myöhemmin. Toki jos haluaa saada kaikki mahdolliset pelit, kannattaa tiskiin ladata suoraan 15 dollaria. Tämän myötä saa kaikkien myöhemmin avautuvien pelien lisäksi myös Total War: Rome II:n ja vielä muutaman lisurinkin siihen. 30 dollarilla pakettiin heitetään vielä Total War -aiheinen t-paita.

Total War: Rome II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Total War: Rome IIScore

Total War: Rome II

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Creative Assembly on tehnyt pitkän uran hieman erilaisten reaaliaikaisten naksuttelupelien parissa. Nyt tie vie jälleen Roomaan.

0
Total War: Rome II saa uuden kampanjan

Total War: Rome II saa uuden kampanjan

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sega ja The Creative Assembly ovat paljastaneet uuden kampanjan olevan tulossa peliin Total War: Rome II. Toisin sanoen yli neljä vuotta pelin julkaisun jälkeen. Tarina...Ladataan seuraavaa sisältöä